Agencija za promociju “THE VOICE”

Agencija za promociju THE VOICE
Akifa Šeremeta 11, 71000 Sarajevo
Tel: +387 61 999 800
e-mail: info@thevoice.ba
www.thevoice.ba
Agencija za promociju THE VOICE je vaš ključni partner u ostvarivanju promocijskih ciljeva.
Kroz našu stručnost u području PR-a, audio i video produkcije, treninga javnog govora, moderiranja i organizacije događaja, svaki korak vaše promocije postaje pažljivo osmišljen, besprijekorno izveden i nezaboravan.
Naša misija je jednostavna – slušati i razumjeti vaše potrebe kako bismo pružili usluge koje će vas učiniti potpuno zadovoljnima.
Naša predanost kvaliteti, kreativnosti i profesionalnosti garantuje da će vaša promocija biti izvedena s vrhunskom pažnjom prema detaljima, stvarajući trajni dojam i izgrađujući neupitno povjerenje i vjeru u naš tim.
Naša vizija je postati lider u području promocije, poznat po izvrsnosti, inovaciji i neprestanom napretku.
Želimo biti prepoznati kao agencija koja inspiriše druge svojim radom.
Sa Agencijom za promociju THE VOICE, vaš glas će se čuti, poruka biti vidljiva i vaša promocija će biti nezaboravna!

Naši zadovoljni dugogodišnji klijenti su potvrda da svoj posao obavljamo sa vrhunskim kvalitetom. Nudimo širok spektar usluga, uključujući PR (odnosi s javnošću), voice over i kompletnu produkciju za usluge audio, video i foto snimanja reklama, treninga javnog govora, organizaciju i moderiranja događaja, najam audio opreme i tehničkog vodstva za Vaše evente. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim stručnjaka je spreman da Vam pruži sveobuhvatno rješenje za promociju Vašeg brenda.

Sa više od 25 godina iskustva u medijima, naš tim iskusnih profesionalaca posvećen je pružanju vrhunskih usluga koje tačno odgovaraju potrebama tržišta. Mi znamo kako da Vam pružimo usluge koje su ključne za uspjeh Vašeg brenda.

reference
25
Godina u medijima
100
Zadovoljnih klijenata
1000
Snimljenih audio sadržaja
100
Treninga javnog govora

Lajla Ćesko

CEO & Marketing Manager

Godinama uspješno radi sa PR menadžerima, HR menadžerima, direktorima kompanija, političarima, studentima i dr. pomažući im da razviju svoje vještine javnog govora.

Lajla Ćesko

Lajla Ćesko je renomirani komunikolog sa impresivnih 25 godina iskustva u medijskoj industriji. Svoj profesionalni put započela je kao novinar. Tokom godina, Lajla se usavršavala i razvijala u različitim aspektima medijske industrije.-
Postala je certifikovani PR stručnjak, što joj je omogućilo da pruži uspješne usluge klijentima u promociji i održavanju njihovog javnog imidža. Njen glas je zaštitni znak u reklamama nekih od najvećih svetskih brendova. Lajla je tokom godina postala poznata i kao moderator značajnih konferencija. Jedna od najvažnijih uloga u Lajlinoj karijeri je uloga trenera javnog govora.-
Godinama uspješno radi sa PR menadžerima, HR menadžerima, direktorima kompanija, političarima, studentima i dr. pomažući im da razviju svoje vještine javnog govora. Njen doprinos medijskoj industriji i svijetu komunikacija je neosporno značajan, a njen entuzijazam i posvećenost ostaju inspiracija za sve one koji teže da poboljšaju svoje vještine u javnom govoru i komunikaciji.-